CUVÂNTUL PRIMARULUI

Mesaj de salut al Primarului.

Stimați vizitatori,

Vă salut pe această cale și vă urez bun venit pe pagina comunei noastre!

Sperăm că veți găsi informații utile referitoare la activitatea Administrației Publice Locale, dar și a inițiativelor desfășurate în comunitatea noastră. Totodată, ne propunem ca prin intermediul acestei pagini să sporim vizibilitatea comunei Grătiești și să dezvoltăm o platformă eficientă de dialog prin transparența proceselor decizionale la nivel local.

Sunt onorată să reprezint o comunitate cu un deosebit patrimoniu istoric și cultural, fiind convinsă că prin efort conjugat și prin consolidarea unui parteneriat constructiv, vom putea servi drept un exemplu.

Vă asigur de dedicația mea și a echipei cu care lucrez în a asigura bunăstarea și dezvoltarea comunei și sper ca această platformă să ne ajute să prezentăm rezultatele frumoase atinse, pe care vă invit să le explorați pe această pagină.

Vă încurajez să utilizați această platformă pentru a accesa informațiile postate, precum și să ne contactați prin formularele de feedback din secțiunea „Contactе”, în speranța unui dialog constructiv.

Cu deosebit respect,

Olga CARAMAN

Primar al comunei Grătiești